Мачізм, чи Фемінізм❓🎺⚽️🥊🎯 ☘️💄🎳🏇🏆











Скільки б там віків не проходило, а ставлення до жіночої та чоловічої сексуальності так само суттєво відрізняється! Те, що вважається нормальним для жінок засуджуються по відношенню до чоловіків і навпаки. Хоча таку дивовижу чомусь на разі мало помічають. Люди звикають до своїх хиб та недоліків, і вони здаються їм такими ж природніми та надихаючими як гола дупа на сонці для папуаса, борода трушного мужика))🐐 8 розмір неймовірних красунь )) чи м'язові насоси та корида у мачизмі, або ж паранджа для араба та купа інших визначних, переконливих та солідних аксесуарів, що мають вселяти довіру та повагу. Однак від скальпелів та 20-ох босих дітей як свідченням справжньої сексуальної реалізованості)) розкутості та сили вже відмовились, і тому вони здаються менш природними. Але звичка мірятись пенісами, дупами та нащадками на доказ хто ядрёніший бать/мать і спонтанно тверкати подекуди лишається!

І тут вже що консервативне джентельменство з вимогою не вживати альтернативну лексику у присутності дам, що мачізм із мускульним заграванням, що глибокий пофігізм і чоловічі патріархальні комплекси та образи - то палиця з багатьох кінців і має летіти в одному напрямку... на декілька найвідоміших літер!

Є ще й такі "емпати", що співчувають та допомагають жінкам не ідеологічно, а виходячи із реальної ситуації чисто статистично так би мовити: бо їм же важче, вони і народжують, і в декрет їм потрібно піти, марнуючи роки самореалізації, вони фізично слабкіші, завантаженіші побутом,і більш потерпають від соціальних вимог, критики, зрад та дискримінації, що ставить їх у досить невигідне становище! От треба і пожаліти)) і грошей підкинути, і добрим словом, чи допомогти по господарству замість того, щоб зрозуміти, що вся ця складність і різниця не від природи... як  це стверджував патріархат і жіночої суті, а є наслідком того самого утиску прав та дискримінації, і потребує інших рішень! Чого варта пожертва злодія тому, кого він тільки но обікрав? Що заважає піти у декрет, нормально сприймати вищий статус та дохід жінки, припинити асоціювати її з кулінарними справами та любити фізично сильних і тренованих жінок замість ляльок та "дітей"?? Бо стандарти краси змінювались, а значить вони теж не від природи, а від соціально-культурних цінностей та переконань, що стають підсвідомо автономними.

Очевидно й те, що атрибути цієї первісної, традиційної сексуальності виходят далеко за межі сексу, демографії та сімейних канонів. Вони проглядаються у більшості звичаях, нормах, ідеалах, соціальних догмах моралі, орієнтирах та очікуваннях - це і обійми і вияви фану, прихильності, дружби, форма звертання, вияви поваги та види подарунків, теми розмов, джентельменство, так звані фемінні та маскулінні етичні та фінансові обов'язки, межі дозволеного і табу по відношенню до різних статей, в уявленні про красу та потенціал, професійну орієнтацію, мистецькі та особисті вподобання і схильності та вихованні.

От якщо до артиста вішаються на шию мужики і лізуть цілуватись💋 то їх одразу у геї записують, а коли вокалістку обіймають дівчата, то типу подружки...😆🐩🐩 хоча відсоток геїв/лезбійок однаковий!!! 😲🤔

Парадокс!

І тут починається цікаве... геїв засуджують більше, тому чоловіки бояться навіть натяку🤣🤣🤣 перестраховуються!! Так само як засуджується лядсво на відміну від цицькограйства🤩🎈🎈 Це сильно впливає на жіночу психологію та ставлення до вільних стосунків, особливо якщо згадати недавнє минуле... 

Потім ще.. жіночий рух за рівну оплату праці, яку не проти отримати усі без винятку жінки на тлі переконання багатьох у тому, що чоловік має якщо не забезпечувати, то більш ресурсно вкладатися та стабілізувати сім'ю виглядає якось не переконливо, і тому не досягає успіху!😁

Ще одна відмінність у ставленні до шпексу і похідного - через нього чоловік стверджує свій потенціал та авторитет, а жінка підкреслює Егоїстичну унікальність, переваги та вищу цінність у стосунках, тому хоче бути особливою, неповторною та гіпер важливою - відповідно мати особливі стосунки, особливий секс, особливе освідчення, та щоб її якомога більше любили і виконували всі бажання/накази, а не просто так... Можна сказати прагне бути у будь-яких відносинах більш цінною та коханою, а чоловіки слава богу цього не вимагають!👑🤣🤣

 І тому жінок схильних до сталкінгу набагато менше, бо то ж для них приниження ганятися за хлопцем, коли це він має все робити!!

Ніби відмінність і позитивна на перший погляд, та саме вона призводить до небажаного ефекту домагань з одного боку, а з іншого знижує жіночу сексуальність. І все це як наслідок вже відомого примусово дидактичного ділення статей, та нав'язаних стереотипів і комплексів про - Так має бути!!

А про те, що жінки красивіші, доглянутіші, крафтовіше, приємніше та цікавіше маніпулюють і спокушають, коли чогось хочуть від чоловіка, навіть якщо вони божевільні фанатки, то взагалі не варто говорити🤔 Тому кожен такого перформенсу не прочь!))🎤😻 Чоловіки цим особливо не переймаються. А для чого? Вони цю примарну, невиправдану знакову цінність вже мали автоматично по праву статі.

До того ж чоловіків, що хочуть сексу, але не визнають та навіть ненавидять жінок через патріархальну орієнтацію ... особисті проблеми і т.д. набагато більше, ніж навпаки! А ще вони завжди вільні...🍑🤗😁 для всіляких обіймів...🎯📞❗

І що особливо одіозно дратуюче та поза межами раціо, жінки з власної волі схильні засуджувати, не визнавати та стримувати собі подібних, а не чоловіків. Як наслідок - чоловіки здебільшого підтримують одне одного у славнозвісно відомому понятті братерства, і ще й жінки віддають їм соціальну перевагу та перші ролі, практикуючи самопожертву та добровільно згоджуючись на нижчий соціальний статус, більшу відповідальність та роботу. При тому що до жінок ставлення зовсім інакше як від  чоловіків, так і від самих жінок. Чи то від заздрості, чи від ментально збочених установок, але чоловік легше сприйме поразку та побажає успіху саме чоловіку, зате жінці легше змиритися з програшем та спостерігати за успіхом чоловіка, ніж програти іншій жінці. Кому видається, що це нормально? Ажніяк. 

У зв'язку там із усілякими жіночими рухами, представниці яких так само критично, ревізійно та надвимогливо ставляться до нових членів, як і до самих жінок взагалі, особливо тих, що прагнуть називатися феміністками та вважають себе достатньо свідомими, незалежними, успішними й всебічно підкованими у гендерних питаннях, та й узагалі щодо позиції жінок стосовно образу та поняття успішної, сучасної персоналіті, є питання! і значні розходження, що перш за все шкодять виключно жінкам! Там, де є стільки критики, пліток, заздрості та дискусій має бути перш за все прийняття та глибока симпатія! І необхідних цілей буде досягнуто, адже на разі нічого так не перешкоджає жінці подолати патріархат як небажання від нього відмовлятися!

#наративи та #дискримінативи #сексПрсвіта!!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Воспитай друга/врага в себе// Иллюзии социальных аффирмаций!

Ментальные Формулы Вселенной🌎🔦📈🌠🏮⭐⭐⛓️❗🔮🗝🌊🌊