Федишин❗Дискримінувала ЛГБТ😒❓❗🤬

 Федишин❗Дискримінувала ЛГБТ та була дискримінована за релі гейні погляди❓❗🤬


Парадокс обурення прокотився хвилями соціуму, викликаючи черговий скандал! І це не про Медведчука, як пастку для Порошенка. Це про сексуальне невдоволення та стурбованість Іриною Федишин...😆😆 з боку українських журналістів, блогерів, зірок та їхніх фанатів!
Виявляється у нас є люди, які до сих пір страждають та піддаються нестримному хейту через свої релігійні погляди?? Таке можливо у сторіччі, що майже забуло про нетривіальну позицію щодо будь-яких релігій та ідеологій і зі скепсисом іронії ставиться до всіх традиційних норм, текстів, настанов і повчань, вважаючи їх адресатом минуле? Виявляється так. Але більшості ці почуття невідомі, і вони навряд чи будуть надавати їм сенсу та зважати як на суттєвий аргумент. Хоча ніби-то плюралізм поглядів активно пропагується! Та він здається не для всіх, а тільки для надсучасних та нетрадиційних...😆😆
Ви просто зайдіть, так, я справді закликаю вас, на insta сторінку Ірини www.instagram.com/irynafedyshyn і самі переконаєтесь в неадекватно дикому та шокуюче безпідставному, нікчемному скандалі, який там відбувається! А заодно давайте з'ясуємо хто ж насправді є тими найбільшими, законними "пропагандистами" та розпалювачами гомофобії в Україні??
Звісно, ніхто б не бажав засудження своєї орієнтації та давайте не плутати її з кольором шкіри... Це всього навсього ставлення до сексу, яке не має взагалі обходити "опонентів" і такі інституції, як скажімо, церкву, але ж ні... Для них це виявляється принципове питання - шлюб і секс!))) Сміховинно.
Ну а подібна позиція не може не зачіпати релігійні українські сім'ї, виховані в національних традиціях, і особливо на Західній Україні, де найбільша непримиренність до нетрадиційного способу життя...
З цього приводу є дуже корисна література, яку всім причетним до питання гендеру варто почитати: "Гендер, релігія і націоналізм в Україні", де автори Леся Пагуліч, Ганна Гриценко та інші все публічно пояснять. А якщо коротко - проблема у тому, що всі правопартійні й правонаціонально орієнтовані громадяни Східної Європи трішки гомофобні, іноді навіть дещо агресивно. Так вже склалося. І у нас теж гомоорієнтація серед представників національної західної спільноти не особливо вітається! То що ж в цьому крамольного дозволити собі висловити думку значної, навіть найбільш знакової для України частини суспільства? Федишин так і зробила. Мабуть проблема глобальна та глибоко вкорінена в українську культуру, але зовсім не у достатньо філософському, поміркованому в загальному контексті судженні співачки. І людей, що не живуть в ілюзіях вузького світу спільнот, чи фанів, і хоча б приблизно знать предмет дискусії подібні заяви не дивують. https://news.church.ua/2018/06/16/mitropolit-antonij-..
До того ж, у сучасному суспільстві багато традиціоналістів не тільки серед героїв, які зараз виборюють незалежність, але і у владних структурах. Не так давно
для "захисту" українців від одностатевих шлюбів, проституції, алкоголізму та гендерної рівності, понад 300 народних депутатів України утворили об'єднання
"Цінності, Гідність, Родина", а Георгій Мазураш та Олени Лис відзначились особливо зареєструвавши законопроект про заборону пропаганди трансгендеру, що передбачає мінімальний штраф у розмірі 17 тис. гривень! https://www.dw.com/uk/pecherna-homofobiia-nova-initsi..

А чого варта Декларація ухвалена 2007 роком Радою церков "Про негативне ставлення до явища гомосексуальності та спроб легалізації так званих одностатевих шлюбів" та ті ініціативи, які спільно з нею підтримує Академія наук і Міністерство охорони здоров'я на Національних Конгресах з біоетики? Ось що повинно турбувати і викликати справжнє обурення, а крайньою виявилась Федишин. При тому, що вона не висловлювала негативного особистісного ставлення до представників спільноти, а лише зіслалася на вкорінений у суспільну ментальність погляд на це питання. Якщо хтось дійсно вболіває за lgbtq, то він має знати про ці жахливі, кричущі факти державної дискримінації, суспільного неприйняття з боку найпотужнішої культурномодулюючої частини українського суспільства та церковного табуювання і приготуватися до гострих викликів і затяжних, пекельних дискусій, а не дивуватися Ірині, як останньому смугастому мамонту на світлофорі!!https://www.wonderzine.com.ua/wonderzine/life/news/10943-ya-p..
Не говорячи вже про вимогу судити Євробачення політично! Це ж до чого вже дійшли? Спочатку українці обурювалися заполітизованістю і деякою поверховою показовою бравадою конкурсу, потім звикли, а тепер самі вимагають діяти упереджено та порушувати етичні і професійні засади від суддів!
Таке враження, що всі жили у своєму комфортно змонтованому, дружньо прогресивному світі, і були не готові почути дещо на зразок тих глобальних викликів, про які нагадала співачка - ставлення української церкви і традиційної української родини до сексуальної свободи та не класичних цінностей! Можливо феномен такого обурення якраз не у стриманій особистій позиції співачки, а в не готовності і розгубленості перед очевидними колізіями та глобальними проблемами, які ніхто не помічав, або ж не усвідомлював і не вирішував як належить❗От і з'явилося у деяких бажання відхреститись та забути їхній істинний сенс і масштаб, звинуватити Федишин, кваліфікуючи її ставлення, як суб'єктивне і рідкісне явище!
Тож зробили з неї ворога та ка_цапа відбувайла за всіх антигомо "поганців" України, яких понад 70%😆👌
Наразі радує єдине - той, хто справді переймається нагальними справами нашої країни, а не просто виконує обов'язок мимохідь, прекрасно розуміє місце й значення подібних проблем і заяв у загальному контексті гендерного дискурсу, і має що робити, окрім думок про гріхи та орієнтацію Федишин!!😃😆
#new #секс #скандали #гріхиФедишин #lgbtq #новинишоубізу #Євробачення #традиційна

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Воспитай друга/врага в себе// Иллюзии социальных аффирмаций!

Ментальные Формулы Вселенной🌎🔦📈🌠🏮⭐⭐⛓️❗🔮🗝🌊🌊

Мачізм, чи Фемінізм❓🎺⚽️🥊🎯 ☘️💄🎳🏇🏆