Де наша зброя Перемоги❓❓🇺🇦🇺🇦🇺🇦




 Формула Перемоги та дипломатичні маніпуляції ворога❗💥

Ця війна здається не мала початку, якщо враховувати епохальну боротьбу та історичні претензії московії. Навіть у часи Другої світової український культурний та військовий авангард УПА не втрачав можливості подвійного фронту та мав на меті  подолати не лише нового пекельного ворога, але й звільнитися від того, що здійснював репресії 30-их рр. Вона може не мати і закінчення, коли не будуть враховані основні запити та фактори Перемоги. Нас не відпускає консервативно реактивний імперіалізм Росії та Угорщини, країн-спадкоємців колишніх деспотичних імперій, які після окупаційного переможного досвіду завжди мали якщо не територіальні, то політичні претензії, і замість руху вперед сповідують старі та мертві ідеали, впадаючи в регресивний тоталітаризм та культивуючи утопічні сценарії дипломатичних відносин.

Невже комусь ще може бути незрозуміло від яких саме факторів абсолютно залежить наша Перемога, і що насправді тут немає не лише сумнівної складності ризиків та прогнозів, але й можливості вибору серед інших варіантів? Ситуація наразі критична, але цілком прозора. І на цьому фоні досить недоречними та безглуздими є висловлювання багатьох політичних союзників про перемогу українців, як доконаний та беззаперечний факт: вони або справді не володіють достовірною інформацією підпавши під тиск, чи маніпуляції ворога, або прикривають такими твердженнями свою неспроможність і відсутність бажання вживати потрібних заходів, або ж просто підбадьорюють, і їх слова цілком порожній дипломатичний зворот, та в контексті нищівної прогресії наступу ворога недоречний!!

Нагадаю: зараз ми не перемагаємо, а кожний день втрачаємо території та зазнаємо нових ракетних ударів! 

Злочини, які скоює РФ Бучею, Ірпінем, Бородянкою та Гостомелем не закінчуються. Геноцид триває, і з кожним днем лише посилюється, стає свідомішим та набуває нових форм на підконтрольних протягом тривалого часу та нових завойованих територіях, пропусних пунктах, концентраційних таборах! Щоденно нові злочини, нові розстрільні списки та "випадкові" вбиті. Росія використовує тактику тотального руйнування та безкомпромісного терору. Вона повністю знищила десятки українських міст і селищ, закатувала, вбила та викрала більшість тих мешканців, що не змогли евакуюватись: Маріуполь, Волноваха, Рубіжне, Лисичанськ, Буча, Ірпінь, Гостомель, Макарів, Бородянка, Попасна, Покровське. Їх більше не існує. Триває знищення Сєвєродонецька, і їх апетити зростають. Жодні санкції і домовленості не працюють, а необхідну зброю, що насправді може змінити хід подій та стримати криваві амбіції диких, середньовічних завойовників, ми не отримуємо.

 І хто ж винен у продовженні геноциду, якщо світ знає на що здатна Росія, яка використовує кожен дипломатичний шанс та день зволікання партнерів для нищівної агресії? Зважаючи на міжнародне право та обов'язки його виконувати, які має кожна зі сторін демократичної коаліції - безкарність ворога та відсутність необхідної допомоги, що не є надто обтяжливою для розвинутих країн, але її нестача та нестабільність коштує для нас тисячі людських життів - це колективна геополітична відповідальність і водночас вибір та вирок для кожної країни зокрема! Просто спостерігати за геноцидом маючи всі ресурси для допомоги та засоби зупинити руйнування міст і порятунку безлічі життів також злочин.

 Війна з Росією, враховуючи попередній досвід та специфіку ставлення до України, цілком залежна від потужності та якості української зброї і однозначної позиції Заходу! Все надто просто: хочете бачити Україну переможцем? - надавайте їй "справжню" сучасну реактиву зброю дальньої дії та авіаційні комплекти: MGM-140, PrSM, винищувачі 4-ого і 5-ого покоління, такі як Eurofighter Typhoon, Bieing Super Hornet, Lockheed Martin F-22 Raptor; немає такого бажання - можна надалі зволікати та переобирати Джонсона, потураючи російському лоббі, і чекати посилених атак, як після кожного дипломатичного програшу.

А їх немало. Чого тільки варті останні ігри російського клубу у європецському просторі з маневруючими обіцянками деескалпюації та мирної готовності.. в результаті чого ми не отримали обіцяну зброю від США та почули заклики до здачі територій? Вони навіть не обіцяють, а натякають на можливість миру за умов задоволення територіальних претензій на Сході та вірогідну ескалацію конфлікту через збройні поставки, і Захід  вірить.. випробовує цей варіант! І тільки починає пропонувати Україні подібний сценарій гальмуючи постачання для перемоги, тільки рашистам вдається натренувати своє євролоббі в спроможності переконувати, схиляти до стратегії вагань та поступок, загроза враження їх території зникає, а завоювання Росії на Сході мають успіх та розширюються, у ворога відразу з'являється риторика зростаючих амбіцій та обговорення поверненння до початкового плану Кремля, інтенсивність обстрілів всієї України посилюється. Все це демонструє що вони і не думали зупинятися❗Успіх ніколи не був для Росії підставою стримуватись у намірах... але наразі крива облудної прораганди досягла захмарної підлоти. Не зустрівши прихильників російського миру на окупованих територіях вони опитують наших громадян, і їхні скарги на жахи війни та окупації цинічно використовують проти самих свідків у цілях воєнної агітації для знищення українського народу, позакадровим коментарем видаючи свої злочини за дії ЗСУ; обстрілюють завойовані території Донбасу для виправдання власних атак!!  

Тим часом до Росії відчувається певний пієтет зі сторони деяких представників євроспілки. Обурює та дивує позиція Макрона, Шольца! Та як можна взагалі поважати таку державу, яка дотримується тези про український фашизм на офіційному рівні, закидає книжні полиці Європи літературою, що пропагує ненависть до України та демократичних ідеалів, перекручує факти та історію, видає народний розпач і свідчення проти російського геноциду за українські злочини, краде технології, неприховано шантажує ресурсами, а депутати держ думи, на зразок Журавльова відкрито й істерично закликають до знищення американських міст? А якщо завтра вони будуть вимагати повного припинення збройного постачання погрожуючи балістикою?  Їхня риторика давно знаходиться за межами адекватності, як і дипломатична фантастика. І як можна з іншого боку говорити що вони наважаться на радикально ірраціональні, деструктивні кроки, якщо це стане остаточним вироком для Росії?  Однак подібні маніпуляції виявляються дієвими... і їм не буде кінця: Росія не зупиниться, якщо її не зупинить Україна!

А Україна також не користується магією, підсилюючи вітер та лють у сторону супротивника, не вміє творити дива, хоч багато хто зараз так говорить, та нічого не вдіє без потрібної зброї, без якої ми втрачаємо позиції. І про це варто говорити відверто, а не за перекладом Арестовича. Справи на позиціях просто критичні. Ми відступаємо, бо вони викурюють нас своїми потужними РСЗО та бомбардувальники, а потім просто займають територію... і закріплюються, бо в нас знову ж таки немає зброї їх вчасно вибити - жертви зростають. Зупинитись для оборони можемо тільки на тактично зручніших рубежах. Це не війна, а партизанщина!! Дуже гідна та майстерна звичайно. До того ж, якщо не надати зброю зараз, потім потреба в ній тільки зростатиме та здорожчає, бо з'явиться необхідність вибивати ворога з укріплених районів, кількість загиблих, полонених, біженціа з обох сторін також збільшиться, а отже й необхідність гуманітарної місії та розмірів гуманітарної і економічної допомоги. До всього Росія навряд чи змінить свою принципову риторику територіальних претензій і балістичного тероризму, інакше вона б не продовжувала цю війну!!

 

Яка ж формула швидкої та успішної деескалації? Перш за все необхідно надати Україні зброю Перемоги, оскільки лише її наявність насправді стримує наступ, як вона захищає та змінює риторику до інших країн, без чого кожне українське місто чекатиме доля Маріуполя. Також маємо виявити прихованих путінських лоббістів Європи та США, скласти списки та оголосити публічно, прийняти закони, які не лише б накладали санкції на Росію, а й передбачали відповідальність за співпрацю з агресором, що може шкодити Україні та злочини проти миру, підривну діяльність на користь окупанта в Євросоюзі супроти демократичного обличчя Європи. В такому випадку можна буде ігнорувати протести, таких, як Орбан, змушуючи відповідати за їхні наслідки!

Самі росіяни також можуть багато що зробити, навіть попри блокування фандрайзингу United24, видань "Грати", "Слідство.інфо", Радіо свобода, тож не потрібно оголошувати всім єдиний вирок. Багато хто задається питанням як долучитися до супротиву та допомогти Україні! Хоча там і немає рішучої більшості для відвертого протистояння, і на перший погляд здається нічого важливого і вартого уваги не роблять навіть найсвідоміші опозиціонери, адже це точно не справжня, героїчна боротьба українців, та багато із них як може підриває режим, на зразок Навальный Live, а в окупації це в рази складніше. І ми повинні їх підтримати та скоорденувати, що стосується і заходу. Але найпотрібніша робота для звільнення Росії від воєнного примусу з перспективами участі у міжнародному тероризмі, геноциді й інших злочинах влади проти своїх же громадян - це демократична агітація, подолання наслідків зомбуючої пропаганди, розвіювання нацистських міфів серед росіян та підрив критичних об'єктів інфраструктури з публічним автографом та посиланням на мотиви.

#новинисвободи #Україна #freedom #Highmarsrocket #bbc #fire🔥welltohell #warnews #BorisJohnson #uk #политикавойны #зсу #зброяперемоги

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Воспитай друга/врага в себе// Иллюзии социальных аффирмаций!

Ментальные Формулы Вселенной🌎🔦📈🌠🏮⭐⭐⛓️❗🔮🗝🌊🌊

Разрабы Вселенной❗〰️💿📀411🌐🌌🛰🎼🎬 Квантовая Метафизика!!🔭📓🚪🎢