Буде зрада, чи Перемога🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇸🇪🇺❓📣📣

                 


Україна не є маріонетковою державою, якою може довільно керувати Захід, або Схід - і герої Майдану та ЗСУ це довели!! Україна сформована, незалежна та консолідована держава з чітким громадянським, культурним вектором активних національних громад, що впевнено відстоюють свої інтереси, як перед владою, так і на зовнішньополітичній арені об'єднані спільнии розумінням ключових питань та викликів, тому цілком очевидно, що присутності Нато, чи будь-якої іншої міжнародної організації на її території не несе жодної геополітичної загрози через маніпуляцію народною волею та інтересами провладних структур. І ці запити є цілком прозорими, зрозумілими та демократичними, не мають на меті утисків для інших держав, оскільки Україна є досить відкритим та неконфліктним громадянським суспільством!!

Російська влада недаремно обрала саме цей час для нападу, коли від влади відійшли праворадикальні лідери, зокрема у США та потужні політики Німеччини, Франції й інших країн Європи. Натомість правлячу світову верхівку поповнили нові лібералісти з важкою індустрією бюрократичних систем! Чергова зміна української влади, що не надто переймалася нарощуванням військового потенціалу у воюючій країні також відіграла свою роль. 

Тож ситуація, яка склалася нині із вторгненням та воєнними злочинами в Україні - це спільна відповідальність, провина і проблема всього західного світу, що розділяє єдині цінності, випробування та виклик для нових лідерів, з якими вже не рахуються...! 

А Росія, будучи достатньо успішною та озброєною державою зі значним потенціалом ефективного геополітичного партнерства, має можливість вести війну цивілізовано, тож відмовляючись діяти по статуту міжнародного права в дотриманні правил та методів війни, нехтуючи можливостями переговорного процесу, правами людини на окупованих територіях демонструє ті регресивні, злочинні ознаки і принципи, що збільшують загальнонаціональну загрозу і провокують до рішучих дій навіть слабких лідерів, викликає обурення та зневагу кожного мирного громадянина планети, чим лише погіршує своє становище і збільшує втрати!

Перш за все світ має бачити дотримання етичних стандартів та загальнолюдських цінностей у кризових, гарячих воєнних прифронтових точках зіткнення і відмову від безцільної блокади українських міст. Кожній цивілізованій країні важливо було б побачити, що крім принципів зброї та ультиматумів Росія має інші пріоритетні цінності. Але наразі цього не відбувається. Навіщо оточувати та форсувати зруновані міста, розпалюючи взаємну ненависть та ядерні змагання? Адже всі сторони усвідомлюють необхідність ефективних переговорів!! Та це не означає відмову від українстких міст, де відбувається геноцид та примусова депортація просто зараз!

Однак ми не повинні надто дивуватися зрадницьким настроям у колі партнерів, бо вони очевидно не надто рахуються і розуміють цінність нашої держави, оскільки Україна стала чи не єдиною країною не лише у Європі, але й у цілому світі, що залишилася з війною наодинці ще від початку. Всі ж інші держави, котрі коли-небудь опинялися перед такою потужною кількісно переважаючою терористичною загрозою і геноцидом завжди могли сподіватися на надійних союзників, або міжнародне пряме втручання. Але не Україна...!

Проблема у тому, що ставлення до України багатьох представників західного світу не є втіленням поваги і балансує десь між сухою констатацією США перед початком війни про те, що Україна може бути завойована, одже необхідно звідти тікати... не тільки представникам американської дипломатії, а навіть українському президенту, скепсисом сенатора Ренд Пола коли він блокував новий пакет фінансування нашої перемоги:

 "Якщо Україні буде надано такий подарунок, загальний обсяг нашої допомоги цій країні зрівняється з військовим бюджетом Росії, ці гроші у нас під ногами не валяються..." та інстаграмним самозакоханим місіонерством Урсули, яка говорить, що Європа для України, наче мрія...! Звісно подібні настрої пройшли повз увагу української громадськості, котра зараз переймається більш вагомими справами..

Тож ми не повинні забувати - підтримка, що ми маємо обгрунтовується виключно непередбаченими для світу чудесами ЗСУ та обов'язком демократичного світу перед своїми конституційними клятвами і цінностями, які часом бувають надто обтяжливими... диверсійно-дипломатичною діяльністю РФ, котра сама зробила ряд конфліктних заяв у бік Європи та США, але зовсім не визнанням України стратегічним та необхідним партнером, важливим членом об'єднаного світу. І також, що дивно, світ відмовляється розуміти - ми воюємо за них не лише в плані європейського форпосту, але й буквально отримали війну та утиск нашої незалежності саме через давній російсько-західний конфлікт, який розпалювався не лише через протистояння економічних устроїв і цінностей, а й особистих інтересів, амбіцій та хибних політичних стратегій держав-лідерів суспільного руху. Тобто Росія виміщає на нас весь той страх і злість, що відчуває до Західного світу, бо вважає нас вже його частиною на відміну від Європи... Вона прийшла завойовувати нас, як ворожу їй країну західної свідомості у той час, як Урсула фон дер Ляйен розмірковує про наші мрії... Якщо стисло - жесть!!!

А от на додачу до в'ялої та недостатньо свідомої підтримки й визнання нашої незалежності і державних пріоритетів достойних чистої, безкомпромісної, швидкої перемоги, а не ситуації балансування навколо чорної діри 2014 року... з'явилися заяви європолітичних "гігантів" з мінімальними пріоритетами Маріо Драги, Шарля Мішеля, і як же без підступного подвійного агента Макрона, про припинення нашої оборони...!! Це не можна так лишати, не можна говорити нічого страшного, нас же інші підтримують?))) Це справжній скандал, і такі заяви повинні обурбвати українську владу і європейське суспільство своєю безпідставністю та ворожнечею, а не байдуже проходити осторонь інших порад та дипломатичних стратегій ❗

Чому деякі європейсткі країни та їх лідери бажають нам того, що для них було б повністю неприйнятним?? Чи може Італія готова віддати частину своєї території на російсткі курорти, і не стане вимагати у НАТО захисту, а проміняє її на дешевий газ, а Росія про це не здогадується..?? Чому не хочуть покарати державу агресора за геноцид??


Окрім сказаного серед очевидних причин є і нехтування українською владою дипломатичних та бізнес зв'язків із країнами південної Європи, так наче для нас існує тільки Німеччина, Франція і Велика Британія. І для України це  проходить в принципі непомітно, але не для зазначених вище країн. 


А ще більшою проблемою для державності була згода на замороження та затягування конфлікту на 8 років за вимогою світових лідерів, що зрештою і стало основною причиною війни зараз, і незрозуміла позиція української влади щодо Маріуполя, який ми повинні були звільняти першочергово❗Та замість цього очевидного варіанту довелося здавати в полон наших бійців!! Чому  не озвучити яка зброя і в якій кількості нам потрібна, щоб прорвати кільце?!! І якщо бійців Азову нарешті і звільняють, то це не означає, що Маріуполь зачекає... 

Негайно і терміново потрібно інформувати світ про необхідний пакет визвольної підтримки для Маріуполя і Херсону, та йти в контрнаступ, інакше нас не зрозуміють!! Ми просили зброю - нам її дали, підписали ленд ліз, але ми здаємо своїх бійців замість визвольної операції протримавши їх у цьому пеклі понад 2 місяці⁉️ І це тоді, коли і людей у нас достатньо, і зброї? Для прориву кільця вже точно...  То може ми і не наважимось на швидкий штурм і стріляти припинемо?? - подумали у Європі..

Якщо ж ресурсів, чи зброї не вистачає? В такому разі скільки ще необхідно, щоб взяти Маріуполь?? Світу потрібні відповіді, і українцям також❗

Час розуміти, що Україна має необхідний запас сил, військового досвіду та майстерності, достатні фізичні, людські та духовні ресурси для перемоги, як і світ в цілому! І зброї у нього вистачить, щоб перемогти ще 5 таких росій, а от політичної волі бракує! Сьогодні Байден підписав пакет суттєвої💰🤗🤩 економічної допомоги! Дякуємо!

А заклики до капітуляції з боку Франції та Італії - це потурання геноциду, це зрада демократичних цінностей та інтересів держави, що опинилася у серці конфлікту через історичну ворожнечу провідних західних країн та РФ❗💥 

Зараз не час для стурбованості і опосередкованих спостережень... які так полюбляють закордонні політики, злочинно ховаючись за кордонами вузьких інтересів та бізнесу, а час української Перемоги, що є спільною геополітичною відповідальністю!!


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Воспитай друга/врага в себе// Иллюзии социальных аффирмаций!

Ментальные Формулы Вселенной🌎🔦📈🌠🏮⭐⭐⛓️❗🔮🗝🌊🌊

Мачізм, чи Фемінізм❓🎺⚽️🥊🎯 ☘️💄🎳🏇🏆